Matrix - High performance schuifpoortmotor

Matrix

Schuifpoortmotor tot 1800 KG

Matrix schuifpoortopener

Informatie

Dit type schuifpoortmotor is geschikt voor schuifhekken die aangedreven worden door rails. Dankzij de compacte uitvoering, zelf geschikt voor de meest beperkte bevestigingsruimte. Daarnaast beschikt de Matrix over een mechanische eindschakelaar. Beschikt over een high speed versie met een openingssnelheid van 20m/min for schuifpoorten tot 1800KG.

ModelVersieAandrijvingMax. KG
MATRIX 18230V Rails1800 Kg

Poortopener pakket

Onze schuifpoortmotor sets worden compleet geleverd met:

  • Motor
  • Fotocellen
  • Beveiligingslichten
  • Twee handzenders
  • 4 meter rails

Prijzen

ModelPrijs
MATRIX 18 HI speed€ 1320

Onze bezorgservice

Heeft u een hekwerk bij ons gekocht? U kunt ervoor kiezen om hem op te halen bij een van onze filialen. Een nog betere optie is de thuisbezorgservice van Hekwereld. Met de thuisbezorgservice bespaart u een hoop tijd. daarnaast heeft u ook de garantie dat de materialen compleet en onbeschadigd hun bestemming bereiken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij verpakken uw nieuwe hekwerk met de hoogste zorg.

Ons brede assortiment aan hekwerk

Gratis afhalen

Liever uw bestelde materialen zelf op halen? Dat is mogelijk. Belangrijk is dat u contact opneemt om een afspraak te maken en uw bus/aanhanger opmeten. Zo bent u 100% zeker dat alles past. Het is ook van belang dat u voldoende aanwezige bindmateriaal meeneemt, zoals spanbanden.

Heeft u hulp nodig?

Komt u er niet uit of heeft u een vraag ? Neem dan gerust even contact met ons op.