Hekwerken - Hekwereld.nl

Hekwerken

Sier en tuin

Klassiek

Balkon en terras

Dubbelstaaf

Met Hout

Lamellen

Industrieel

Strak

Welk hekwerk past bij u?

Sier- en tuin hekwerk

Sier- en tuinhekwerk vervullen een dubbele rol: functioneel en decoratief. Deze hekwerken worden ontworpen om zowel de grenzen van een eigendom af te bakenen als een esthetisch element aan de buitenruimte toe te voegen. Ze bieden privacy, veiligheid en bescherming door onbevoegde toegang te voorkomen en huisdieren of kinderen binnen te houden.

Klassiek hekwerk

Geef uw huis of gebouw wat extra stijl met een klassiek hekwerk. Denk aan mooie krullen, ronde vormen en andere nette details die een ouderwetse en fijne sfeer geven. Klassiek hekwerk is het perfecte hekwerk voor als u opzoek bent naar meer decoratie.

Ontdek zelf hoe ons klassiek hekwerk een vleugje luxe toevoegt aan elke plek.

Balkon en terras

Optimaliseer uw balkon of terras met ons hoogwaardige hekwerk. Onze duurzame en stijlvolle ontwerpen bieden niet alleen veiligheid, maar ook esthetische aantrekkingskracht. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen bieden wij drie hoofdtypen balkon en terras hekwerk aan. 

Ontdek nu de perfecte balans tussen functionaliteit en visuele aantrekkingskracht voor uw balkon en terras.

Balkon hekwerk dat bestaat uit strak hekwerk. perfecte afwerking.

Hekwerk met hout

Hekwerk met hout verwerkt in stalen frames combineren het beste van twee werelden: de natuurlijke schoonheid van hout en de sterkte van staal. Dit type hekwerk biedt niet alleen privacy, maar zorgen ook voor een warme en natuurlijke uitstraling. Ze passen naadloos in diverse omgevingen en zijn een stijlvolle keuze voor elk terrein.

Ontdek ons aanbod van houten hekwerken, verkrijgbaar in diverse hoogtes en breedtes. Voeg natuurlijke charme en privacy toe aan uw ruimte met onze op maat gemaakte hekken. Creëer een sfeervolle omgeving die perfect aansluit op uw behoeften en geniet van de veelzijdigheid en tijdloze uitstraling van hout

Hekwerk met hout gecombineerd met een houten looppoort

Lamellen hekwerk

De lamellen hekwerken van Hekwereld.nl zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van strakke, minimalistische ontwerpen. Door de lichtdoorlatende structuur creëren ze een luchtige en open uitstraling, terwijl ze toch privacy en beveiliging bieden. Het moderne en tijdloze design van lamellen hekwerk past uitstekend bij hedendaagse architectuur en zorgt voor een stijlvolle, tijdloze uitstraling.

Lamellen hekwerk met horizontale lamellen.

Industrieel spijlenhekwerk

Het gebruik van industriële hekken en poorten is een verstandige investering voor bedrijven en terreinbeveiliging. Ze bieden niet alleen bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en diefstal, maar dragen ook bij aan een veilige werkomgeving en naleving van veiligheidsvoorschriften.

Industrieel spijlenhekwerk bij een groot bedrijventerrein

Dubbelstaaf hekwerk

Realiseer de gewenste veiligheid en privacy met het dubbelstaaf hekwerk van Hekwereld.nl 

Of u nu een professioneel bedrijventerrein wilt beveiligen of uw woning wilt omheinen, dubbelstaaf hekwerk geeft een betrouwbare keuze.

Dubbelstaafs hekwerk geschikt voor bedrijventerreinen

Strak hekwerk

Onze strakke hekken bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw eigendom te verfraaien. We hebben twee modellen beschikbaar: hekken zonder uitstekende spijlen en hekkenmet uitstekende spijlen.

Ongeacht het model dat u kiest, zijn al onze strakke hekken en poorten vervaardigd met hoogwaardige materialen. We begrijpen dat veiligheid en stijl beide belangrijk zijn, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Strak hekwerk dat dient als omheining voor een zwembad.

Inspiratie

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.