Poorten

Poorten zijn er in veel verschillende soorten en maten, en voor uiteenlopende toepassingen. In veel gevallen te combineren met een bestaand/bijpassend sierhekwerk, als volledig pakket voor terreinafsluiting te bestellen, maar ook als stand-alone oplossing verkrijgbaar.

Snel naar:

De productie van onze poorten hebben we in eigen hand, en ook voor maatwerk bieden we graag de oplossing die u zoekt.

Hieronder vind u alle soorten poorten terug die elk geschikt zijn voor hun eigen werkgebied.

zwart Lamellen draaipoort

Lamellen poorten

Moderne tijden vragen om moderne lamellen poorten. Beperkte zichtbaarheid bij aanrijden, en brede stijlvolle spijlen om inkijk te beperken. Lamellen poorten zijn stijlvol en stralen degelijkheid uit.

Poort schuivend met hout afgewerkt

Poorten met hout

Een metalen poort met hout verwerkt brengt een geheel nieuwe stijl aan het licht. Met hout ingelegde poorten zijn veelal het resultaat van eigen ideeën van klanten die in samenspraak met ons tot een verbluffend resultaat leiden. Deze maatwerk oplossingen zijn daarmee een lust voor het oog.

Elektrische poort verzinkt

Elektrische poorten

In veel situaties is een elektrische poort een uitkomst wanneer het openen simpelweg niet met de hand mogelijk is. Denk aan groottes van de toegang, of bij poorten waar toegangscontrole ook belangrijk is. Gecombineerd met camera beveiliging weet je altijd wie naar binnen wil, en of dit is toegestaan.

maatwerk poort met blinde toegang

Maatwerk poorten

Voor de creatievelingen en personen die hun omheining écht eigen willen maken bieden we maatwerk diensten aan. Dit maakt het mogelijk om met uw ontwerp en ideeën tot een uniek eindproduct te komen, waar er geen tweede van bestaat. Uw ontwerp gecombineerd met onze technische oplossingen zorgt gegarandeerd voor een unieke oplossing.

Tuinpoorten

Tuinpoorten maken het hekwerk compleet rondom uw tuin. En zijn de producten die volledig naar smaak samengesteld kunnen worden.

In veel gevallen kan het uiterlijk gematched worden met het bestaande hekwerk, maar ook een ander soort versiering kan prima passen bij andere types hekwerken.

Een tuinpoort of sierpoort is ook te plaatsen op een plaats waarbij geen bestaand hekwerk aanwezig is. Een ruimte omgeven door baksteen, of een monument dat vraagt om een sierlijke toegang is ook geschikt.

Wat de situatie ook is, samen vinden we altijd een passende oplossing. Bekijk ons aanbod voor tuin en sierpoorten hier

Schuifpoorten

Stevige strakke solide schuifpoorten sluiten uw terrein veilig en automatisch af. Van kleinere toegangen tot grote poorten geschikt voor groot verkeer bent u met een schuifpoort van alle gemakken voorzien.

Ook staan ze bekend onder de naam ‘Spijlen poorten’ en vanaf 3 meter tot wel 6, 8 of (dubbel uitgevoerd ) zelfs 12 en 16 meter is dit type poort in elke situatie geschikt, om uw terrein toegankelijk te houden.

Schuifpoort prijzen

Prijzen variëren naarmate de markt veranderd in de prijzen van staal en ijzer. Door eigen productie weten we dat u bij ons een voordelige keuze kunt maken voor een solide poort inclusief plaatsing op uw locatie.

Wij zijn helder in onze prijzen en laten u graag van tevoren weten waar u aan toe bent. Dit helpt u sneller een beslissing te maken, om te kiezen voor een betrouwbare poort uit onze eigen productie. Volledige prijsoverzichten kunt u vinden in onze schuifpoort prijslijst

Elektrische poorten

Elektrische poorten worden automatisch geopend door een motor die zich boven of ondergronds bevindt. Vrijwel alle soorten poorten zijn op deze manier te automatiseren en vragen om duidelijke eisen en wensen om hier een geschikte motor bij te vinden. Daarnaast is het noodzakelijk dat er een stroomaansluiting beschikbaar is om de motoren aan te sturen

Niet alleen nieuwe poorten, maar ook bestaande poorten kunnen met een motor uitgebreid worden om voor stevig openen en sluiten zorg te dragen. Voor meer informatie staan we u graag te woord, neem vandaag nog contact op.

Elektrische schuifpoorten

De meest gebruikte soort elektrische poort zijn de schuifpoorten zoals je deze kent van bedrijfsterreinen en andere afgesloten locaties, vaak met een brede toegang. Schuifpoorten zijn beschikbaar als vrijdragende/zwevende poorten, maar ook op rail.

Zwevende elektrische schuifpoorten zijn niet afhankelijk van vervuiling van de toegang, omdat er geen rail is die geblokkeerd zou kunnen raken door bijvoorbeeld puin of verbuiging er van.

Al onze schuifpoorten zijn te voorzien van een motor, bekijk voor onze gunstige prijsstellingen onze producten, en vraag direct meer informatie aan.

Elektrische schuifpoorten met rail

Een rail kan op twee manieren gemonteerd worden, over de grond of in de grond. In beide gevallen zijn er overwegingen, voor- en nadelen.

  • Over of bovengronds: De rail ligt hierbij over de grond wat bij terreinen met veel heftrucks al snel voor problemen kan zorgen vanwege het vele verkeer. Ook kunnen goederen vallen, de rail beschadigd raken door gewicht, waardoor de poort zelf niet meer goed geleid wordt.
  • In de grond verwerkt: De rail wordt in een sleuf geplaatst met ruimte er langs. Zo kan verkeer hier zonder problemen overheen rijden, maar is gevoelig voor afval, rommel of puin dat in deze sleuf terecht kan komen. Dit kan het openen en sluiten op zijn beurt blokkeren

Elektrische draaipoorten

Draaipoorten met automatisch te openen deuren, is voor veel particuliere situaties geschikt. Vooral wanneer de toegang geen ruimte biedt voor een schuivende poort, is een draaipoort te plaatsen. Draaipoorten kunnen zowel op vlakke, als op hellende opritten geplaatst worden.

Bij een draaipoort hoef je alleen rekening te houden met de beschikbare diepte van de oprit. De draaiende deuren openen van je af, of naar je toe, afhankelijk van de rij-richting. Dit heeft als voordeel dat er naast de poort, niet dezelfde ruimte nodig is als de breedte van de poort zelf.

De belangrijkste overweging is dat de draaipoort gemonteerd kan worden op kokers of pilaren die de poort kunnen ondersteunen, onafhankelijk van de richting waarin deze geopend moeten kunnen worden.

Looppoorten

Een looppoort is letterlijk een poort om doorheen te lopen. Dit kan een klein laag poortje zijn voorzien van sierlijkheid, of een strakke poort van 2 meter welke te sluiten is met meegeleverd cilinderslot.

Looppoorten voor de industrie vraagt om vakkundigheid, en advies waarbij wordt meegedacht bij de oplossing. Onze industriële looppoorten kunt u hier vinden.

Voor elke situatie moet er gekeken worden naar het gewicht van de poort en hierbij hoe deze gemonteerd moet worden voor de langste levensduur. Eventueel extra gewicht mag niet vergeten worden wanneer er kinderen zijn, hierop geleund zou kunnen worden, of mogelijk op gezeten.

Ze zijn niet alleen functioneel belangrijk, maar het mag ook voor het oog strelend zijn. Wat u ook wenst, laat u adviseren door onze specialisten, en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Voor inspiratie en voorbeelden kunt u terecht op deze pagina .

Draaipoorten

Onder draaipoorten wordt een poort verstaan met 2 te openen deuren. 1 deur is ook mogelijk, en zijn te vinden bij onze looppoorten.

Draaipoorten worden geopend van u af, of naar u toe. Dat lijkt logisch maar is in bepaalde gevallen een serieuze overweging om te maken, vooral als hoogteverschil er toe doet. Ook rekening houdend met de openbare weg, of zicht behouden bij uitrijden, kan deze keuze bepalen.

Draaipoorten hebben een bereik van 90 tot 180 graden en de juiste montage is nodig om hier langdurig van te kunnen genieten. Daarnaast kunnen kleine veranderingen in hoogte van straat of oprit deze keuze beïnvloeden.

De montage van deze poorten geschiedt vrijwel altijd met een verstelbare ophanging. Hierdoor maken we het eenvoudig om kleine verschillen in hoogte op te vangen, waardoor deze altijd symmetrisch hangt.

Hekwereld kan in hellende en aflopende situaties de oplossing en het advies bieden dat u nodig heeft een goede keuze te maken. Bekijk voor voorbeelden van draaipoorten onze sierpoorten of industriele draaipoorten

Lamellen Poorten

poorten hebben brede stroken/kokers als spijlen, die een moderne uitstraling hebben. Het zijn moderne poorten waarbij privacy en uitstraling een belangrijk punt zijn.

Dit type poort kan bestaan uit veel verschillende vormen en materialen. Zo is verwerkt hout, uw eigen ontwerp, of kleur een grote bepalende factor.

Persoonlijke voorkeur voor uitstraling en mogelijkheden is waar dit type poort geschikt voor is. Naast beperkte inkijk, of juist meer inkijk, zijn het flexibele oplossingen die voornamelijk om maatwerk vragen. Omdat hekwereld zo sterk is in maatwerk, raden we aan de mogelijkheden te bespreken.

In al deze gevallen zitten onze specialisten klaar om u een helder overzicht te geven waarbij u precies weet waar u aan toe bent. Voorbeelden zijn hierbij altijd welkom om uw smaak te realiseren. Bekijk ons aanbod en prijzen voor lamellen poorten hier

Poorten met hout

Ook de natuurlijk look mag niet vergeten worden met poorten voorzien van bewerkt hout, of een hout-look metalen poort. Een degelijke uitstraling met natuurlijke details vind je terug in deze combinatie.

Zowel draaipoorten als schuifpoorten zijn ook met hout uit te voeren. Altijd in combinatie met metaal om de constructie de stevigheid en duurzaamheid te geven die het verdient.

Met hout uitgevoerd vraagt om kundigheid en verstand van materialen, zo krijg je een helder advies en weet je alles van de mogelijkheden op dit vlak.

Hiervoor zitten we voor je klaar om je verder te helpen in de juiste keus, afmetingen, en eventuele automatisering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk poorten

Ons Maatwerk helpt u verder wanneer standaard oplossingen niet juist lijken, of een bestaand ontwerp, met een aanpassing wél aan de wensen zou voldoen. Het is een groot voordeel en onmisbaar om precies geleverd te krijgen wat u voor ogen heeft.

Maatwerk geeft keuze in:

  • Kleurgebruik
  • Maten zoals afwijkende hoogte, breedte, dikte
  • Uiterlijk en versiering, of juist niet
  • Welke materialen verwerkt worden
  • Plaatsing, ophanging
  • Combinatie van poort met geïntegreerde looppoort

In alle gevallen kunt u geholpen worden met advies, of uw eigen ontwerp laten verwezenlijken door onze productie. Sterk in maatwerk, en in dit geval samenwerken tot een fantastisch eindproduct. Bekijk hier enkele voorbeelden, of neem uw wensen met ons door.