Automatisering van poorten: Optimaliseer uw toegangscontrole

Poort Automatisering

Automatisering

Elektrische poorten dienen voorzien te zijn van de juiste motoren, aandrijvingen, bedieningen en een eventueel intercom systeem. Op deze pagina vindt u de producten terug geschikt voor verschillende lengtes en gewichten aan poorten.

Twijfelt u of de gekozen oplossing past bij uw toepassing, dan zitten we klaar om u te woord te staan. Neem hiervoor contact met ons op.

Al onze prijzen zijn excl. 21% btw -|- wijzigingen en typefouten voorbehouden!

Leader

Advantage

Intercom

Toebehoren

Matrix

Mover

Shark

Aster

Comfort, veiligheid en gemak

Bij Hekwereld begrijpen we de waarde van efficiëntie en gemak als het gaat om het beheren van toegang tot uw woning, bedrijf of eigendom. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten aan op het gebied van automatisering van poorten.

Of u nu kiest voor poortopeners, intercomsystemen of andere toebehoren, onze automatiseringsoplossingen brengen tal van voordelen met zich mee. 

Comfort en gemak

Het automatiseren van uw poorten brengt een aanzienlijk niveau van comfort en gemak met zich mee. In plaats van uit uw voertuig te stappen om handmatig de poort te openen en te sluiten, kunt u met een druk op de knop de poort automatisch bedienen. Dit is met name handig tijdens slecht weer of wanneer u haast heeft. Daarnaast kunnen intercomsystemen ervoor zorgen dat u gemakkelijk kunt communiceren met bezoekers voordat u ze binnenlaat, waardoor u ongewenste verrassingen kunt voorkomen.

Verhoogde veiligheid

Een geautomatiseerd poortsysteem verhoogt de veiligheid van uw woning, bedrijf of eigendom. Dankzij onze poortopeners kunt u ervoor zorgen dat uw poort altijd gesloten blijft en alleen toegankelijk is voor geautoriseerde personen. Dit helpt indringers, ongewenste bezoekers en onbevoegden buiten te houden. Bovendien kunnen intercomsystemen u in staat stellen om met bezoekers te communiceren zonder fysiek contact te maken.

Verbeterde privacy

Als privacy een belangrijke overweging is, biedt automatisering van poorten een effectieve oplossing. U kunt de toegang tot uw eigendom reguleren en ongewenste nieuwsgierige blikken buiten houden. Dit is met name waardevol voor woningen en bedrijven die zich bevinden in drukke of openbare omgevingen.

Ongeacht uw keuze, zijn wij toegewijd aan klanttevredenheid en streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit producten en diensten te leveren. 

Wij bedienen zowel Nederland als België en bieden levering en plaatsing in beide landen. Ons team van deskundige monteurs staat klaar om u te helpen bij het realiseren van een veilige en stijlvolle oplossing voor uw omheining en toegangsbehoeften.

Altijd vrijblijvende prijsopgaaf

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden wij u een complete offerte aan, geheel vrijblijvend.  

Bezorging,montage en afhalen

Heeft u een hekwerk bij ons gekocht? Dan kunt u kiezen voor:

  • Bezorging aan huis, met optie tot montage
  • Afhalen op locatie Goor (Oost-Nederland)

Uw hekwerk word compleet bezorgd, door heel Nederland en België. Aflevering en Montage van uw hekwerk is ook mogelijk.

Hekwereld garandeert dat uw bestelling compleet en onbeschadigd wordt bezorgd. Wij verpakken, beschermen en vervoeren uw producten met de hoogste zorg.

Levering compleet en onbeschadigd

Hekwereld garandeert dat uw bestelling compleet en onbeschadigd wordt bezorgd. 

Wij verpakken, beschermen en vervoeren uw producten met de hoogste zorg.

Uw hekwerk of poort afhalen

Liever uw bestelde materialen zelf op halen? Dat is mogelijk. Belangrijk is dat u contact opneemt om een afspraak te maken. 

Het afhalen van uw bestelling vindt in de meeste gevallen plaats bij onze hoofdvesting te Goor. In overleg is het mogelijk hiervoor een andere mogelijkheid te bespreken.

Houdt voor het vervoeren rekening met de exacte afmetingen van uw oplegger of aanhanger. Wij kunnen u de exacte afmetingen van het pakket doorgeven en komt u niet voor verassingen te staan. 

Zo bent u 100% zeker dat alles past. 

Het is ook van belang dat u voldoende bindmateriaal meeneemt, zoals spanbanden. 

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.