Over ons - De beste hekwerken sinds 1992 - Hekwereld.nl

Over ons

Uw partner sinds 1992

Welkom bij Hekwereld, dé specialist op het gebied van hekwerken en diversen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een begrip geworden in Nederland en staan onze hekwerken inmiddels in bijna elke regio.

Ons assortiment

Ons ruime assortiment biedt voor elke wens een oplossing. Van sierhekwerk tot spijlenhekwerk voor de industrie, van looppoorten tot dubbele draaipoorten en schuifpoorten. Voor Hekwereld is niks te gek. Onze hekwerken zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en wij bieden voor beide doelgroepen de beste oplossingen.

Voor particulieren hebben wij een breed scala aan diverse modellen sierhekwerk, zodat uw tuin of erf er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig is. Voor bedrijven bieden wij de meest optimale terreinbeveiliging, zoals kenteken camera’s en toegangscontroles. Zo kunt u uw bedrijfsterrein op een veilige en efficiënte manier beheren.

Alle voordelen op een rijtje

  • Wij beschikken over een eigen fabriek, waar we alles zelf produceren. Hierdoor kunnen we aan bijna alle wensen voldoen. Verlangt u naar uw eigen model hekwerk of poort? Laat het even weten en wij kijken naar de mogelijkheden.
  • Met 30 jaar ervaring op het gebied van hekwerk, weten we dat kwaliteit bij Hekwereld hoog in het vaandel staat. Stevige poorten en hekken in verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Niks is te gek voor ons.
  • Snelle levering. Dankzij onze eigen fabriek, hebben wij de productie zelf in de hand. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Bestellingen worden altijd binnen 10 tot 14 weken geleverd.

U tevreden, wij tevreden

Bij Hekwereld vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wij denken graag met u mee en bieden u de beste oplossingen voor uw situatie. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

Om te bewijzen dat wij 100% achter onze producten staan geven wij 5 jaar aflopende garantie op onze hekwerken. Voor Automatiseringen geld 2 jaar garantie.

Jaar Garantie
1e jaar 100% garantie
2e jaar 80% garantie
3e jaar 60% garantie
4e jaar 40% garantie
5e jaar 20% garantie
Aflopende garantie op hekwerk

Liever hulp of mogelijkheden doornemen?

Komt u er niet uit, heeft u een vraag, of juist een idee?  Neem dan gerust contact met ons op

Wij denken met u mee

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden wij u een complete offerte aan, geheel vrijblijvend. 

Uw goederen worden compleet, bezorgd, door heel Nederland en België. Montage optioneel.

Heeft u een hekwerk bij ons gekocht? Dan kunt u kiezen voor:

  • Bezorging aan huis, met optie tot montage
  • Afhalen op locatie Goor (Oost-Nederland)

Hekwereld garandeert dat uw bestelling compleet en onbeschadigd wordt bezorgd. Wij verpakken, beschermen en vervoeren uw producten met de hoogste zorg.

 

Gratis afhalen

Liever uw bestelde materialen zelf op halen? Dat is mogelijk. Belangrijk is dat u contact opneemt om een afspraak te maken. 

Daarnaast is het ook verstandig om uw bus/ aanhanger op te meten. Zo bent u 100% zeker dat alles past. 

Het is ook van belang dat u voldoende aanwezige bindmateriaal meeneemt, zoals spanbanden. 

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.