Over ons

Hekwereld – Uw partner sinds 1992

Hekwereld is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van hekwerken en diversen. Wij beschikken over een ruim assortiment en flexibele service. Inmiddels staan in bijna elke regio hekwerken van Hekwereld.

Ons assortiment

Voor Hekwereld is niks te gek. Dankzij ons brede assortiment beschikken wij over zowel sierhekwerk als spijlenhekwerk voor de industrie. Daarnaast beschikken wij ook over diverse looppoorten, dubbele draaipoorten en schuifpoorten. Tot slot zijn alle hekwerken van Hekwereld geschikt voor zowel particulieren als bedrijf. Voor particulieren hebben wij een breed scala aan diverse modellen sierhekwerk. Voor bedrijven beschikken wij over de meest optimale terreinbeveiliging, zoals kenteken camera’s en toegangscontroles.

Alle voordelen op een rijtje

  • Wij beschikken over een eigen fabriek, waar we alles zelf produceren. Hierdoor kunnen we aan bijna alle wensen voldoen. Verlangt u naar uw eigen model hekwerk of poort? Laat het even weten en wij kijken naar de mogelijkheden.
  • Met 30 jaar ervaring op het gebied van hekwerk, weten we dat kwaliteit bij Hekwereld hoog in het vaandel staat. Stevige poorten en hekken in verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Niks is te gek voor ons.
  • Snelle levering. Dankzij onze eigen fabriek, hebben wij de productie zelf in de hand. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Bestellingen worden altijd binnen 10 tot 14 weken geleverd.

Garantie

Om te bewijzen dat wij 100% achter onze producten staan geven wij 5 jaar aflopende garantie op onze hekwerken. Voor Automatiseringen geld 2 jaar garantie.

JaarGarantie
1e jaar100% garantie
2e jaar75% garantie
3e jaar50% garantie
4e jaar25% garantie
5e jaar0% garantie
Aflopende garantie op hekwerk

Producten op maat bestellen

Geen enkel huis is hetzelfde. Bij Hekwereld weten we dat elke tuin uniek is en daarom ook zijn unieke hekwerk nodig heeft. Denk hierbij aan kleur, hoogte decorati en lengte. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun product op maat te bestellen, geheel aangepast naar de behoeften van de klant.

Proces dat onze hekwerken doorstaan