Maatwerk

Hekwereld.nl heeft een reputatie opgebouwd als het ‘go to’ bedrijf voor maatwerk hekwerken. Met zijn klassieke stijl, tijdloze schoonheid, en uitstekende duurzaamheid in combinatie met Turn-key oplossingen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom.

De hekwerken van hekwereld zijn perfect rond het zwembad, langs eigendomslijnen, de oprit, bedrijfsterrein, of rond uw terras of patio.

Voor iedereen is de situatie echter anders, en dat vraagt om mogelijkheden hier een unieke oplossing voor te kunnen aanbieden. Door met ons in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor u uiteen te zetten, maken we al snel duidelijk dat wij de oplossingen bieden die men zoekt.

Met een hekwerk van Hekwereld houdt u ongewensten buiten, zonder teniet te doen aan het uiterlijk van uw terrein of tuin.

Van ontwerp tot plaatsing kunt u bij Hekwereld terecht.

Dankzij onze eigen productie kunnen we maatwerk scherp geprijsd aanbieding, en zijn de levertijden minimaal.

Hiernaast treft u een aantal voorbeelden van ons maatwerk. Mocht u een idee hebben, kunt u deze altijd naar ons doorsturen en kunnen wij kijken naar onze mogelijkheden.

Semi of Volledig maatwerk

Of het nu gaat om een aanpassing op bestande ontwerpen, of een nieuw ontwerp wat u door ons wilt laten maken, alles is mogelijk. Vanuit onze productie in Tsjechië kunnen we nieuwe hekwerken opbouwen, of aanpassingen doen aan bestaande ontwerpen.

Ook in de maatvoering betekent dit dat er veel mogelijkheden zijn. Iets hoger, langer of sterker. Meer doorkijk door spijlen verder te plaatsen, of juist meer zicht ontnemen, voor elke wens is er een passende oplossing.

Maatwerk Hekwerken voor bedrijven en particulieren

De diensten van Hekwereld variëren van het maken van op maat gemaakte omheiningen, hekwerken, schuifpoorten en buitenconstructies tot het leveren van industriële en commerciële beveiligingsoplossingen en het bouwen van luxe residentiële projecten.

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld om al onze expertise te combineren om zeer creatieve oplossingen en details te brengen in elk van onze aanbiedingen.