Lamellen - Veelzijdige en stijlvolle oplossing voor uw tuin

Lamellen

Looppoorten

Hekwerk

Draaipoorten

Schuifpoorten

Lamellen hekwerken en poorten

Lamellen poorten en hekwerken zijn een moderne en stijlvolle oplossing voor het creëren van privacy en veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand. 

Lamellen, de langwerpige, platte elementen, kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst in hekwerken en poorten. Dit type modern hekwerk biedt een unieke combinatie van esthetiek en functionaliteit en is een populaire keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

De breedte en hoogte van de lamellen kunnen naar wens van de klant worden aangepast, of u kunt kiezen voor een standaard uiterlijk, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Lamellen hekwerken en poorten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, zoals hekwerk, looppoorten, draaipoorten en schuifpoorten. Hierdoor kunnen ze naadloos worden geïntegreerd in elk type terrein of omgeving.

 

Looppoorten

Lamellen looppoorten combineren stijl, privacy en veiligheid in een enkele toegangsoplossing. De lamellen, horizontaal of verticaal geplaatst, bieden een eigentijds uiterlijk en effectieve bescherming. Ze zijn aanpasbaar in grootte en kleur, en gemaakt van duurzame materialen zoals ijzer of aluminium voor een onderhoudsarme, langdurige oplossing.

Hekwerk

Lamellen hekwerk biedt een moderne, esthetische oplossing voor privacy en beveiliging. De horizontale of verticale lamellen zorgen voor een visueel aantrekkelijke afscheiding, terwijl ze ongewenste blikken en indringers buiten houden. Gemaakt van duurzame materialen, is lamellen hekwerk aanpasbaar, onderhoudsarm en geschikt voor diverse toepassingen.

Draaipoorten

Lamellen draaipoorten combineren functionaliteit en elegantie, met horizontale of verticale lamellen voor een uniek design. 

Uitbreidbaar met elektronische motoren om de draaipoort op afstand te kunnen openen, zowel bij inrijden, als vanuit huis als u bezoek verwacht.

Deze poorten bieden privacy en beveiliging, en zijn aanpasbaar qua afmetingen en kleur. 

Gemaakt van duurzame materialen zoals ijzer en aluminium, zijn lamellen draaipoorten een onderhoudsvriendelijke keuze voor stijlvolle toegangscontrole.

Schuifpoorten

Lamellen schuifpoorten zijn een stijlvolle, ruimtebesparende oplossing voor toegangsbeveiliging. 

Met horizontale of verticale lamellen bieden ze privacy en een modern design. 

Deze poorten zijn aanpasbaar en gemaakt van duurzame materialen. 

Schuifpoorten kunnen worden uitgebreid met een motor voor automatische bediening, voor extra gemak en comfort.

 

Montage en plaatsing

De montage van lamellen producten, zoals hekwerken en poorten, is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat uw investering veilig, betrouwbaar en duurzaam is. Bij het kiezen van de beste montage-optie voor uw lamellen producten, heeft u twee mogelijkheden: zelf plaatsen of gebruikmaken van onze professionele plaatsingsdienst.

Zelf plaatsen en monteren

Indien u ervoor kiest om zelf uw lamellen producten te plaatsen, zorgen wij voor hulp op afstand en technische ondersteuning om u te helpen bij elke stap van het proces. 

Dit kan kostenbesparend zijn, maar vereist enige doe-het-zelf vaardigheid en mogelijk extra gereedschap.

Levering inclusief montage

Aangeraden wordt om onze deskundige monteurs in te schakelen voor een professionele plaatsing. 

Ons team heeft uitgebreide ervaring met de installatie van lamellen producten en zorgt voor een snelle, efficiënte en betrouwbare montage. 

Wij bieden een gratis offerte voor Levering incl. plaatsen, zodat u vooraf inzicht heeft in de kosten en kunt beslissen welke optie het beste bij uw behoeften past.

Ongeacht uw keuze, zijn wij toegewijd aan klanttevredenheid en streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit producten en diensten te leveren. 

Wij bedienen zowel Nederland als België en bieden levering en plaatsing in beide landen. Ons team van deskundige monteurs staat klaar om u te helpen bij het realiseren van een veilige en stijlvolle oplossing voor uw omheining en toegangsbehoeften.

Privacy en beveiliging

Lamellen poorten en hekwerken zijn niet alleen veelzijdig en aanpasbaar, maar bieden ook een hoge mate van privacy en beveiliging. 

Brede lamellen voor meer privacy, kies verticaal geplaatste lamellen met meer tussenruimte tegen klimmen. Of schuin geplaatste lamellen voor doorkijk maar met afloop voor weersomstandigheden en maximale schaduw.

Door uw poorten uit te breiden met onze intercomsystemen is het nooit een verassing wie toegang vraagt, en kunt u de poort ook vanuit huis openen.

Onze lamellen producten zijn duurzaam, onderhoudsarm en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, zodat u het perfecte ontwerp kunt vinden dat past bij uw smaak en architectuur. Kies voor lamellen poorten en hekwerken om een eigentijdse en functionele oplossing te bieden voor uw omheining en toegangsbehoeften.

Het materiaal van onze lamellen

Ijzer en staal

IJzer en staal hebben een hogere stijfheid dan aluminium, waardoor het minder buigzaam is. 

Hierdoor zijn onze lamellen producten beter bestand tegen doorbuiging en vervorming onder belasting, wat ze uitermate geschikt maakt voor structurele toepassingen zoals hekwerken en poorten.

Waarom we geen aluminium gebruiken

IJzer is een veel sterker materiaal dan aluminium. Het is beter bestand tegen vervorming, breuk en beschadiging door impact of zware belasting. Hierdoor zijn ijzeren lamellen beter geschikt voor toepassingen waar stevigheid en duurzaamheid van groot belang zijn, zoals beveiligingshekwerken en poorten.

Lees hier alles over de voor en nadelen van aluminium t.o.v. staal.

Bescherming en coating van lamellen

Thermisch verzinkt

Verzinken is bewezen het meest duurzame en milieuvriendelijke corrosiebeschermingssysteem. Met thermisch verzinken wordt in vergelijking tot traditionele coatingsystemen of lakken tot 3 keer meer op energie en hulpbronnen bespaart.

Thermisch verzinken resulteert over het algemeen in een veel dikkere deklaag die verschillende malen dikker is dan bij elektrolytisch verzinken (Galvaniseren) . 

Bij thermisch verzinken kan de dekkingslaag variëren van ca. 40 tot wel 200 µm. Ook heeft thermisch verzinken een sterkere hechting en een hogere corrosieweerstand en een langere levensduur. Thermisch verzinken resulteert in een mat-grijze look.

 

Poedercoating

Poedercoating biedt een breder scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor u het uiterlijk van uw metalen objecten naar wens kunt aanpassen. Het zorgt voor een gladde, gelijkmatige dekking van het oppervlak, zelfs in hoeken en moeilijk te bereiken gebieden.

Het is belangrijk op te merken dat poedercoating op zichzelf mogelijk niet dezelfde mate van corrosiebescherming biedt als thermisch verzinken. 

In veel gevallen worden beide processen gecombineerd, waarbij het metaal eerst wordt thermisch verzinkt en vervolgens wordt afgewerkt met een poedercoating voor extra bescherming en esthetiek.

Kies voor lamellen producten voor een eigentijdse en functionele oplossing en vertrouw op onze professionele plaatsingsdienst of gedetailleerde doe-het-zelf handleidingen om een succesvolle installatie te garanderen. Neem contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe onze lamellen producten een uitstekende keuze zijn voor uw woning of bedrijfspand.

 

Inspiratie

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.