Direct contact, bel nu:

Klassiek hekwerk

Hekwerk Jambes


Draaipoort Jambes


Looppoort Jambes


Hekwerk Salento


Draaipoort Salento


Looppoort Salento


Klassiek hekwerk

Klassiek hekwerk zijn modellen met een landelijke en nostalgische uitstraling. Bij ons ook bekend als rustiek hekwerk. 

Onze klassieke ijzeren hekwerken zijn bestsellers vanwege de tijdloze uitstraling die past bij veel verschillende architectonische ontwerpen.

Een klassiek hekwerk geeft stijl en uitstraling aan uw woning en tuin. Het geeft een rustige indruk, en de versieringen zijn speels, zonder te druk te zijn. 

Woningen en tuinen buitenaf zijn met een klassieke uitstraling strak, en elegant afgewerkt.

Klassieke poorten

Klassieke poorten worden geleverd in dezelfde stijl als de hekwerken. Denk hierbij aan looppoorten, draaipoorten, maar ook schuifpoorten kunnen met een klassieke uitstraling geleverd worden.

Elk model in de klassieke reeks is leverbaar voor elke situatie.

Maatwerk klassiek hekwerk

Vorm, kleur, uiterlijk en maatvoering is geheel naar wens van u op maat te maken. Heeft u een eigen idee bij wat klassiek voor u betekent, dan kan hekwereld uw visie tot werkelijkheid brengen.

Denk hierbij aan een licht getogen draaipoort, andere versieringen, of persoonlijke wensen die u terug wilt zien in uw product.

Eigen ontwerpen van onze klanten worden met evenveel expertise en ervaring geproduceerd als onze standaard modellen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.


Maak een afspraak

Tijdloos genieten dankzij juiste productie

De decoraties op de spijlen zijn zand gegoten in plaats van matrijs gegoten wat resulteert in een iets ruwere, meer organische look en feel. 

Elke decoratie (finial) wordt gelast aan elke spijl en NIET gelijmd of geschroefd zoals bij concurrenten. Zoals u van een kwaliteits hekwerk mag verwachten.

Onze klassieke hekwerk zullen niet uit de mode raken, en verouderen uitsluitend als een goede wijn.


Rustiek hekwerk op maat

Standaard Kleuren

De standaard kleuren worden hieronder weergegeven en zijn bij de ‘+coating’ prijs inbegrepen. Daarnaast kunnen de hekwerken in alle andere RAL kleuren geleverd worden. Hiervoor is het belangrijk contact met ons op te nemen, om de eisen en wensen met u door te nemen. Al deze prijzen zijn incl. 21% btw.

RAL 6005 mos
groen

RAL 6999 gracht groen

RAL 9005 zwart (glans)

RAL 7016

antraciet

Onze bezorgservice 

Heeft u een hekwerk bij ons gekocht? U kunt ervoor kiezen om hem op te halen bij een van onze filialen. Een nog betere optie is de thuisbezorgservice van Hekwereld. Met de thuisbezorgservice bespaart u een hoop tijd. daarnaast heeft u ook de garantie dat de materialen compleet en onbeschadigd hun bestemming bereiken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij verpakken uw nieuwe hekwerk met de hoogste zorg.

Ons brede assortiment aan hekwerk

Gratis afhalen 

Liever uw bestelde materialen zelf op halen? Dat is mogelijk. Belangrijjk is dat u contact opneemt om een afspraak te maken en uw bus/aanhanger opmeten. Zo bent u 100% zeker dat alles past. Het is ook van belang dat u voldoende aanwezige bindmateriaal meeneemt, zoals spanbanden.


Maak een afspraak

Heeft u hulp nodig?

Komt u er niet uit of heeft u een vraag ? Neem dan gerust even contact met ons op.


Maak een afspraak


0547-261381


Al deze prijzen zijn incl. 21% btw.  | Wijzigingen en typefouten voorbehouden!