Hekwerk op maat voor elke situatie

#1 in maatwerk

Hekwereld.nl heeft een reputatie opgebouwd als leider op het gebied van hekwerk op maat. Met een klassieke stijl, tijdloze schoonheid, en uitzonderlijke duurzaamheid dat gecombineerd wordt met Turn-key oplossingen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom. De hekwerken van Hekwereld zijn perfect rond zwembaden, langs erfafscheidingen, opritten, bedrijfsterreinen of rond uw terras of patio.

Elke situatie is anders

Bij Hekwereld begrijpen wij dat voor iedereen de situatie echter anders is. Dit geeft de mogelijkheid om een unieke oplossing aan te bieden. Door met ons in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor u uiteen te zetten, maken we al snel duidelijk dat wij de oplossingen bieden die men zoekt.

“Wij zitten klaar om u te adviseren en te helpen”

Met een hekwerk van Hekwereld houdt u ongewensten buiten, zonder teniet te doen aan het uiterlijk van uw terrein of tuin.

Van ontwerp tot plaatsing kunt u bij Hekwereld terecht.

Rustiek hekwerk op maat

Voorbeelden

Veel van onze maatwerk oplossingen komen niet alleen van onze kant. Ook u als klant heeft de beslissende rol, en uw ontwerpen en tekeningen zijn welkom in het proces iets moois voor u neer te zetten.

Uw ideeën worden door Hekwereld verwezenlijkt, en denken met u mee in oplossing voor automatisering veiligheid en constructie.

Stuur ons uw idee en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Semi of volledig maatwerk

Of het nu gaat om een aanpassing op bestaande ontwerpen, of een nieuw ontwerp wat u door ons wilt laten maken, alles is mogelijk. Vanuit onze productie in Tsjechië kunnen we nieuwe hekwerken opbouwen, of aanpassingen doen aan bestaande ontwerpen.

Ook in de maatvoering betekent dit dat er veel mogelijkheden zijn. Iets hoger, langer of sterker. Meer doorkijk door spijlen verder te plaatsen, of juist meer zicht ontnemen, voor elke wens is er een passende oplossing.

Maatwerk voor bedrijven en particulieren

De diensten van Hekwereld variëren van het maken van op maat gemaakt omheiningen, hekwerken, schuifpoorten en buitenconstructies. Tot het leveren van industriële en commerciële beveiligingsoplossingen en het bouwen van luxe residentiële projecten. 

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld om al onze expertise te combineren om zeer creatieve oplossingen en details te brengen in elke van onze producten. 

Liever hulp of mogelijkheden doornemen?

Komt u er niet uit, heeft u een vraag, of juist een idee?  Neem dan gerust contact met ons op

Wij denken met u mee

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden wij u een complete offerte aan, geheel vrijblijvend. 

Uw goederen worden compleet, bezorgd, door heel Nederland en België. Montage optioneel.

Heeft u een hekwerk bij ons gekocht? Dan kunt u kiezen voor:

  • Bezorging aan huis, met optie tot montage
  • Afhalen op locatie Goor (Oost-Nederland)

Hekwereld garandeert dat uw bestelling compleet en onbeschadigd wordt bezorgd. Wij verpakken, beschermen en vervoeren uw producten met de hoogste zorg.

 

Gratis afhalen

Liever uw bestelde materialen zelf op halen? Dat is mogelijk. Belangrijk is dat u contact opneemt om een afspraak te maken. 

Daarnaast is het ook verstandig om uw bus/ aanhanger op te meten. Zo bent u 100% zeker dat alles past. 

Het is ook van belang dat u voldoende aanwezige bindmateriaal meeneemt, zoals spanbanden. 

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.