Hekwerk op maat voor elke situatie - Hekwereld.nl

Hekwerk op maat voor elke situatie

Hekwerk op maat

Een term die door diverse hekwerk bedrijven wordt gebruikt is “maatwerk”. Maar wat betekent maatwerk nou precies? 

Hekwerk op maat betekent dat u als klant vrij bent in het kiezen van de gewenste hoogte, breedte, kleur en eventueel decoratie voor uw hekwerk. 

Decoratie gelast aan spijlen

Voorbeelden en inspiratie

Veel van onze maatwerk oplossingen komen niet alleen van onze kant. Ook u als klant heeft de beslissende rol, en uw ontwerpen en tekeningen zijn welkom in het proces iets moois voor u neer te zetten.

Uw ideeën worden door Hekwereld verwezenlijkt, en denken met u mee in oplossing voor automatisering veiligheid en constructie.

Stuur ons uw idee en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Maatwerk Hekwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte hekwerken die perfect passen bij uw moderne, sierlijke, balkon- en tuinomgeving. 

Onze deskundige vakmensen leveren unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen om een veilige en esthetisch aantrekkelijke omheining te realiseren die aan al uw wensen voldoet.

Lamellen hekwerk

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en dat u wellicht een afwijkende maatvoering wenst voor uw lamellen hekwerk. Of het nu gaat om afwijkende afmetingen, kleuren of materialen, wij zorgen ervoor dat uw lamellen hekwerk een prachtige aanvulling wordt op uw omgeving.

onze lamellen hekwerken bieden een veelzijdige oplossing voor zowel privacy als beveiliging en zijn verkrijgbaar in twee standaard afmetingen met verschillende esthetische en functionele kenmerken. 

Er zijn veel mogelijkheden, en voor ieder een ander doel voor ogen. Simpelweg een scheiding voor de tuin, inkijk verminderen, half hoog hek om huisdieren binnen te houden.

Voor iedereen gelden andere wensen, en wij vervullen deze graag.

Sier hekwerk

Bij Hekwereld geloven we in de unieke schoonheid van maatwerk. Ons team van ervaren professionals werkt nauw met u samen om uw ideeën om te zetten in een prachtig sierhekwerk. Van elegante patronen tot decoratieve details, ons sierhekwerk op maat is ontworpen om indruk te maken en uw eigendom een eigen identiteit te geven.

Wij bieden niet alleen maatwerk sierhekwerk, maar ook professionele service. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de montage. We zorgen voor een vlotte en zorgvuldige montage, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe sierhekwerk

Modern hekwerk

Balkon en terras hekwerk

Maatwerk Poorten

Als toonaangevend bedrijf in op maat gemaakte hekwerken bieden wij een breed scala aan poorten, waaronder draaipoorten, schuifpoorten en looppoorten. 

Naast het fabriceren van uw eigen ontwerp,  ontwerpen en fabriceren onze vakmensen unieke modellen die naadloos passen bij uw stijl en behoeften. 

Duurzaamheid, veiligheid en esthetiek staan centraal in al onze maatwerk poorten.

Draaipoort op maat

Als vooraanstaande fabrikant zijn wij gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte draaipoorten voor zowel bedrijfsterreinen als particuliere woningen. 

Of u nu uw eigen ontwerp heeft of ons deskundig ontwerpteam wilt betrekken, wij staan centraal bij het realiseren van uw visie. Met ons maatwerk kunnen we draaipoorten van alle maten en in alle stijlen leveren. Van strak en modern tot klassiek en sierlijk, wij bieden diverse opties om perfect aan uw esthetische voorkeuren te voldoen. 

Onze draaipoorten zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op om uw maatwerk draaipoort te bespreken en te realiseren!

Schuifpoort op maat

Bij ons als specialist vindd je op maat gemaakte schuifpoorten voor zowel bedrijfsterreinen als particuliere woningen. Bij ons staat uw eigen ontwerp of ons deskundig ontwerp centraal, waarbij alle maten en stijlen mogelijk zijn. 

Wij begrijpen dat elke locatie uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw behoeften en esthetische voorkeuren. 

Onze hoogwaardige schuifpoorten worden vervaardigd met gebruik van duurzame materialen en geavanceerde technieken. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, of eigentijdse stijl, wij realiseren een schuifpoort die zowel functioneel als visueel indrukwekkend is. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken!

Looppoort op maat

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte looppoorten. 

Of u nu een eigen ontwerp heeft of onze expertise wilt gebruiken om een unieke poort te creëren, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. 

Onze maatwerk looppoorten kunnen worden aangepast aan alle afmetingen en zijn gemaakt van hoogwaardig staal voor duurzaamheid en veiligheid. 

Met vakmanschap en oog voor detail zorgen we voor een naadloze integratie van uw looppoort in uw omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet.

#1 in maatwerk

Hekwereld.nl heeft een reputatie opgebouwd als leider op het gebied van hekwerk op maat. Met een klassieke stijl, tijdloze schoonheid, en uitzonderlijke duurzaamheid dat gecombineerd wordt met Turn-key oplossingen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom. De hekwerken van Hekwereld zijn perfect rond zwembaden, langs erfafscheidingen, opritten, bedrijfsterreinen of rond uw terras of patio.

Elke situatie is anders

Bij Hekwereld begrijpen wij dat voor iedereen de situatie echter anders is. Dit geeft de mogelijkheid om een unieke oplossing aan te bieden. Door met ons in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor u uiteen te zetten, maken we al snel duidelijk dat wij de oplossingen bieden die men zoekt.

“Wij zitten klaar om u te adviseren en te helpen”

Met een hekwerk van Hekwereld houdt u ongewensten buiten, zonder teniet te doen aan het uiterlijk van uw terrein of tuin.

Van ontwerp tot plaatsing kunt u bij Hekwereld terecht.

Rustiek hekwerk op maat

Semi of volledig maatwerk

Of het nu gaat om een aanpassing op bestaande ontwerpen, of een nieuw ontwerp wat u door ons wilt laten maken, alles is mogelijk. Vanuit onze productie in Tsjechië kunnen we nieuwe hekwerken opbouwen, of aanpassingen doen aan bestaande ontwerpen.

Ook in de maatvoering betekent dit dat er veel mogelijkheden zijn. Iets hoger, langer of sterker. Meer doorkijk door spijlen verder te plaatsen, of juist meer zicht ontnemen, voor elke wens is er een passende oplossing.

Maatwerk voor bedrijven en particulieren

De diensten van Hekwereld variëren van het maken van op maat gemaakt omheiningen, hekwerken, schuifpoorten en buitenconstructies. Tot het leveren van industriële en commerciële beveiligingsoplossingen en het bouwen van luxe residentiële projecten. 

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld om al onze expertise te combineren om zeer creatieve oplossingen en details te brengen in elke van onze producten. 

Vragen en mogelijkheden doornemen?

Heeft u een vraag, of wilt u graag persoonlijk de mogelijkheden doornemen? 
Neem dan gerust contact met ons op.

Wij denken met u mee

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden wij u een complete offerte aan, geheel vrijblijvend. 

Uw goederen worden compleet, bezorgd, door heel Nederland en België. Montage optioneel.

Heeft u een hekwerk bij ons gekocht? Dan kunt u kiezen voor:

  • Bezorging aan huis, met optie tot montage
  • Afhalen op locatie Goor (Oost-Nederland)

Hekwereld garandeert dat uw bestelling compleet en onbeschadigd wordt bezorgd. Wij verpakken, beschermen en vervoeren uw producten met de hoogste zorg.

 

Gratis afhalen

Liever uw bestelde materialen zelf op halen? Dat is mogelijk. Belangrijk is dat u contact opneemt om een afspraak te maken. 

Daarnaast is het ook verstandig om uw bus/ aanhanger op te meten. Zo bent u 100% zeker dat alles past. 

Het is ook van belang dat u voldoende aanwezige bindmateriaal meeneemt, zoals spanbanden. 

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.