Hekwerk op maat voor elke situatie

Hekwereld.nl heeft een reputatie opgebouwd als leider op het gebied van hekwerk op maat. Met een klassieke stijl, tijdloze schoonheid, en uitzonderlijke duurzaamheid dat gecombineerd wordt met Turn-key oplossingen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom. De hekwerken van hekwereld zijn perfect rond zwembaden, langs erfafscheidingen, opritten, bedrijfsterreinen of rond uw terras of patio.

Bij Hekwereld begrijpen wij dat voor iedereen de situatie echter anders is. Dit geeft de mogelijkheid om een unieke oplossing aan te bieden. Door met ons in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor u uiteen te zetten, maken we al snel duidelijk dat wij de oplossingen bieden die men zoekt.

Met een hekwerk van Hekwereld houdt u ongewensten buiten, zonder teniet te doen aan het uiterlijk van uw terrein of tuin.

Van ontwerp tot plaatsing kunt u bij Hekwereld terecht.

Dankzij onze eigen productie kunnen we maatwerk scherp geprijsd aanbieden en zijn de levertijden minimaal.

Maatwerk voorbeelden

Niets geeft de mogelijkheden beter weer dan een aantal voorbeeld van maatwerk dat onlangs is opgeleverd.

Veel van onze maatwerk oplossingen komen niet alleen van onze kant. Ook u als klant heeft de beslissende rol, en uw ontwerpen en tekeningen zijn welkom in het proces iets moois voor u neer te zetten.

Uw ideeen worden door hekwereld verwezenlijkt, en denken met u mee in oplossing voor automatisering veiligheid en construcite.

Stuur ons uw idee en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Semi of volledig maatwerk

Of het nu gaat om een aanpassing op bestaande ontwerpen, of een nieuw ontwerp wat u door ons wilt laten maken, alles is mogelijk. Vanuit onze productie in Tsjechië kunnen we nieuwe hekwerken opbouwen, of aanpassingen doen aan bestaande ontwerpen.

Ook in de maatvoering betekent dit dat er veel mogelijkheden zijn. Iets hoger, langer of sterker. Meer doorkijk door spijlen verder te plaatsen, of juist meer zicht ontnemen, voor elke wens is er een passende oplossing.

Maatwerk Hekwerken voor bedrijven en particulieren

De diensten van Hekwereld variëren van het maken van op maat gemaakte omheiningen, hekwerken, schuifpoorten en buitenconstructies tot het leveren van industriële en commerciële beveiligingsoplossingen en het bouwen van luxe residentiële projecten.

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld om al onze expertise te combineren om zeer creatieve oplossingen en details te brengen in elk van onze aanbiedingen.