Hekwerken - Hekwereld.nl

Hekwerken

Lamellen hekwerk

Sierhekwerk

Industrieel

Hekwerk met hout

Strak hekwerk

Klassiek hekwerk

Staafmatten

"Bescherm uw terrein met klasse"

Hekwereld is het juiste adres voor al uw behoeften op het gebied van hekwerken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, bieden wij een breed scala aan opties, van robuuste poorten tot verfijnde decoraties. Onze automatiseringen zorgen voor een soepele bediening en extra beveiliging voor uw eigendom.

 

Waar let je op bij het kopen van een hekwerk?

Smaken verschillen, en hekwerken ook. Voor de één is een hekwerk een kwestie van uitstraling met als bijkomend voordeel afsluiten van je terrein. Maar voor een ander is juist het afsluiten belangrijker dan het uiterlijk.

Een hekwerk kopen gaat bij voorkeur persoonlijk maar is ook telefonisch voor een groot deel mogelijk. De constructie waar u voor kiest wordt door ons geproduceerd, en hierbij is het belangrijk dat beide partijen van het gehele proces en wensen op de hoogte zijn.

Hoogte

De hoogte van je hekwerk bepaalt natuurlijk ook hoe makkelijk of moeilijk anderen het terrein kunnen betreden of verlaten. Bij sierhekwerk rondom tuinen is een hoogte van 60-80cm vaak voldoende om dieren en kinderen binnen te houden. Juist wanneer het puur uiterlijk bedoeld is maakt de hoogte niet veel uit.

Voor terreinbeveiliging is dat natuurlijk anders. Hier wil je het hekwerk zo hoog mogelijk om ongewensten buiten te houden. Overweeg ook hier dat een spijlen hekwerk de voorkeur heeft omdat hier weinig houvast is om te klimmen.

Hoogteverloop

Onder de hoogte van een hekwerk wordt ook hoogteverloop verstaan. In sommige situatie kan het wenselijk zijn dat het hekwerk langs het huis hoger is dan het hekwerk voor het huis, of om de tuin.

Hiervoor bestaat de mogelijkheid om delen met hoogteverloop te kiezen. Dit start aansluitend met een hoogte van bijvoorbeeld 200cm, en loopt vervolgens sierlijk af naar een lagere hoogte van bijvoorbeeld 80cm.

Verloopdelen of verloopwaaiers zijn ook mogelijk om aansluitend op een poort uit te laten komen.

Breedte

Alle hekwerk delen hebben een vaste breedte ( met uitzondering van maatwerk ) waarop de delen geleverd worden. Deze breedte is van het hekwerk zelf, zónder eventuele palen en bevestiging. Afhankelijk van het type hekwerk dat u kiest, en het formaat ervan, kunnen deze bevestigingsmaterialen meer of minder plaats in nemen. Zo zullen draaiende delen zoals poorten, afhankelijk van de breedte, veel dikkere palen nodig hebben. Hierdoor verandert mogelijk de ruimte die u heeft om een poort of hekwerk te plaatsen.

Om dit goed in kaart te kunnen brengen staan wij u graag te woord om hierin uw keuze in juiste banen te leiden

Kleuren

De standaard kleuren worden hiernaast weergegeven en zijn bij de ‘+coating’ prijs inbegrepen.

Daarnaast kunnen de hekwerken in alle andere RAL-kleuren geleverd worden. Hiervoor is het belangrijk contact met ons op te nemen, om de eisen en wensen met u door te nemen.

projecten

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.