Sier en Tuinhekwerk - Hekwereld.nl

Sier en tuin

Uw sier en tuinhekwerk is altijd met eenzelfde model poort uit te breiden. 

Een door u gewenst model poort is ook als hekwerk leverbaar, en vice versa.

Looppoorten

Hekwerk

Draaipoorten

Schuifpoorten

Sier en tuinhekwerk

Sierhekwerk is hekwerk met gebogen spijlen, klassieke togen, en decoratieve punten. Het complimenteert uw tuin, en geeft smaak en karakter aan de woning en het terrein er omheen. 

Sierhekwerk wordt vaak als tuinhekwerk gezien, terwijl ook schuifpoorten en draaipoorten in dezelfde modellen geleverd kunnen worden.

We geven uw hekwerk persoonlijkheid, want door eigen productie kunnen we iets moois voor u fabriceren, zonder tekort te doen aan levertijden.

Naast de getoonde modellen op de website leveren we graag maatwerk, volledig naar uw wens.. Immers is geen thuis of tuin hetzelfde, daarom luisteren we graag naar uw wensen.

Bijpassende Poorten Mogelijk

Alle modellen sierhekwerk zijn ook te verkrijgen als bijpassende poort. Hieronder vallen draaipoorten, schuifpoorten en looppoorten.

Indien u wenst meerdere poorten in het hekwerk te verwerken maken we dit graag. Zo voorzien we het complete hekwerk van meerdere poorten, en/of combinaties van schuif en looppoorten.

Wat u ook kiest, onze poorten zijn uit te breiden met een intercom, en met poortopener op afstand (met afstandsbediening).

Motoren voor automatisch openen zijn vervolgens zowel bovengronds als ondergronds beschikbaar.

Bel ons met uw wensen

Komt u er niet uit, heeft u een vraag, of juist een idee?  Neem dan gerust contact met ons op

Voorbeelden en inspiratie

Wij zijn uw persoonlijke fabrikant

Als producent van hekwerken zijn al uw wensen welkom als suggestie. Immers valt er over smaak niet te twisten.

“Uw hekwerk is ons specialisme.” 

Wij begrijpen dat u jarenlang wilt kunnen genieten van uw hekwerk, en hoe persoonlijker we dit kunnen maken hoe beter. 

Als producent van uw hekwerk zijn alle wensen mogelijk, de lijnen kort, en de prijzen concurrerend.

Sluit uw terrein met smaak af

Sierhekwerk is de manier om uw terrein en/of tuin naar geheel eigen smaak af te sluiten. Uw harde werk aan de tuin, wordt zo beloond met uw ‘kers op de taart’.

De keus voor Tuinhekwerk is niet alleen praktisch, maar ook een emotionele keuze, omdat het eindresultaat letterlijk  en figuurlijk ‘afsluit’. 

Onze sierhekwerk modellen hebben elk hun eigen pagina,  met daarop meer informatie en voorbeelden van geplaatst hekwerk. 

Stijl en uitstraling

U weet als geen ander wat u mooi vindt. Wij ondersteunen de realisatie er van.

Er zijn veel verschillende stijlen sier en tuinhekwerkbeschikbaar, en ook maatwerk modellen vallen hieronder. 

Voorbeelden zijn klassiek, landelijk, modern of minimalistisch. 

Wat kost een sier of tuinhekwerk?

De prijs van hekwerk wordt bepaald door de mate van materiaal dat erin verwerkt wordt. Meer volume aan ijzer en staal, zal uiteindelijk een hogere prijs betekenen.

Bij ons hekwerk, draaipoorten, schuifpoorten en looppoorten staan daarom de prijzen altijd vermeldt. Een exacte en gratis offerte, mag u altijd bij ons aanvragen.

Ook kunt u kiezen om een bestaand hekwerk extra te verstevigen, wat de prijs beinvloeden kan.

Over het algemeen hanteren we bij de prijzen een vaste breedte per deel waarin het hekwerk wordt afgenomen. Daar wordt vaak al een bevestigingspaal met montage onderdelen bij geleverd. Dit maakt het rekenwerk voor u en ons eenvoudiger.

Onderhoud

Het onderhoud aan een hekwerk of poort is afhankelijk van de afwerking. Afhankelijk van de coating en/of afwerking is onderhoud over het algemeen nihil. 

Draaiende delen, wanneer aan de buitenlucht blootgesteld, kunnen van tijd tot tijd onderhoud nodig hebben. Dit onderhoud is vaak simpel genoeg om zelf uit te voeren, zoals het smeren van delen, en vrijmaken van blad op rollende delen.

Indien er ander materiaal verwerkt is in het hekwerk, zoals hout, bepaalt het soort hout en de afwerking er van hoeveel onderhoud er nodig is. Hout moet bijvoorbeeld regelmatig geschilderd of gebeitst worden om het in goede staat te houden, terwijl ijzer of aluminium slechts af en toe gepoetst kan worden.

“Dat wij klaarzitten om u te adviseren en te helpen is waar het op neerkomt. Bij vragen zowel voor als na de aankoop.”

Sommige materialen, zoals hout, vereisen meer onderhoud dan andere materialen, zoals ijzer of aluminium. Hout moet bijvoorbeeld regelmatig geschilderd of gebeitst worden om het in goede staat te houden, terwijl ijzer of aluminium slechts af en toe gepoetst of opnieuwe gecoat moet worden. het is daarom van belang om goed te weten of het geschikt is voor uw situatie en dat u in staat bent om het te onderhouden

Vrijblijvende gratis offerte

Om u te verzekeren van kwaliteit bieden we het maken van een offerte op maat geheel vrijblijvend aan. 

Laat uw gegevens, wensen en woonplaats achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op