Staafmatten - Het beste eenvoudige hekwerk - Hekwereld.nl

Staafmatten

Dubbelstaafmatten 6/5/6 mm. De meest eenvoudige oplossing om uw tuin of bedrijf af te sluiten van ongewensten. Robuuste en strakke uitstraling. Geschikt voor zowel particulier als bedrijf.

Staafmatten

Dubbelstaafmatten zijn een veelgebruikte en populaire optie voor omheiningen en afscheidingen. De term “dubbelstaaf” verwijst naar de unieke constructie van deze matten, waarbij twee horizontale staven parallel aan elkaar lopen en worden verbonden door verticale staven. Dit resulteert in een stevig en duurzaam hekwerk dat zowel functionaliteit als esthetiek biedt.

Met hun solide constructie bieden dubbelstaafmatten uitstekende veiligheid en bescherming voor diverse toepassingen, zoals het omheinen van tuinen, speelplaatsen, bedrijfsterreinen en meer. De combinatie van de horizontale en verticale staven resulteert in een stevig en robuust hekwerk dat bestand is tegen externe invloeden.

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van dubbelstaafmatten en geef uw terrein de nodige bescherming en stijl. Of u nu op zoek bent naar een omheining voor uw woning, bedrijf of openbare ruimte, dubbelstaafmatten bieden een betrouwbare en aantrekkelijke oplossing.

 

Staafmatten

Dubbelstaafmat

Genoemde prijzen zijn per meter, excl. 21% btw.
Compleet met 1 paal en bevestigingsmateriaal
HoogtePrijs+ extra paal
60 cm€ 16,50€ 13,50
80 cm€ 18,99€ 13,50
100 cm€ 22,50€ 15,25
120 cm€ 25,95€ 16,95
143 cm€ 29,25€ 18,75
163 cm€ 32,50€ 20,65
183 cm€ 35,95€ 22,50
203 cm€ 39,99€ 24,35

Eigenschappen

  • Breedte van de staafmatten is standaard 250cm. Vermelde prijzen zijn per meter en bij 1 hek wordt 1 paal en bevestigings materiaal geleverd.
  • Standaard Kleuren: RAL 6005 mosgroen en RAL 9005 zwart(glans), andere ral kleuren op aanvraag.
  • Al deze prijzen zijn excl. 21% btw.

 

Vragen en mogelijkheden doornemen?

Heeft u een vraag, of wilt u graag persoonlijk de mogelijkheden doornemen? 
Neem dan gerust contact met ons op.

Hoogwaardig materiaal

Als u op zoek bent naar de perfecte manier om uw tuin of bedrijf af te sluiten, dan zijn onze dubbele staafmatten de manier om te gaan. Onze staafmatten zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Het galvanisatieproces maakt het hek bestand tegen roest en corrosie, dus het is geproduceerd om lang mee te gaan. De poedercoating geeft het een strakke look die een aanvulling zal zijn op elke tuin of bedrijf.

De dubbele staafmatten van Hekwereld geven een strakke en robuuste uitstraling. Met kleuren als zwart (RAL 9005), groen (RAL 6005) en thermisch verzinkt en elke gewenste hoogte is er altijd wel een dubbelstaaf hekwerk in ons magazijn dat aan uw specifieke wensen voldoet.

Looppoorten staafmat

naast hekwerk bieden wij ook dubbele staafmat looppoorten aan, een prima keuze voor woonhuizen. Deze poorten zijn verkrijgbaar in twee types: Looppoort staafmat en de dubbele looppoort staafmat. Qua hoogte en breedte is de keuze ruim en voor elk wat wil. De looppoorten en dubbele looppoorten staafmat hebben een strakke en solide uitstraling en zijn geschikt voor elke tuin.

Montage van staafmatten

De opbouw van een staafmat hekwerk bestaat uit palen waarop de staafmatten bevestigd worden. Dit houdt in dat de matten niet naast de palen gemonteerd worden maar er op. De matten sluiten bij montage op elkaar aan, dus u hoeft geen rekening te houden met extra ruimte voor bevestiging.

Indien gewenst kunnen wij de staafmatten voor u monteren, of leveren wij instructies mee voor optimale bevestiging en plaatsing van palen en matten.

Afhankelijk van de hoogte wordt bepaald hoeveel bevestigingspunten nodig zijn per paal.

Bijgeleverde bevestigingsmaterialen

Voor elke volle breedte staafmat van 250cm, wordt 1 paal en de hiervoor benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd. Het enige wat u bij hoeft te bestellen is 1 eindpaal met bevestigingsmaterialen.

Geef uw wensen door aan ons en wij maken een offerte op maat voor uw situatie. ook wanneer u een korter deel nodig heeft is dit mogelijk.

Voordelen van staafmatten

Staafmatten brengen veel voordelen met zich mee:

  • Het biedt een optimale stevigheid en veiligheid om ongewenste buiten te houden.
  • Staafmatten zijn geschikt voor zowel particulier als bedrijf
  • Behandelt om oxidatie en roest tegen te gaan
  • Geeft een open doorkijk (privacy-stroken op aanvraag).
  • Lang onderhoudsvrij

Altijd vrijblijvende prijsopgaaf

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden wij u een complete offerte aan, geheel vrijblijvend.  

Bezorging,montage en afhalen

Heeft u een hekwerk bij ons gekocht? Dan kunt u kiezen voor:

  • Bezorging aan huis, met optie tot montage
  • Afhalen op locatie Goor (Oost-Nederland)

Uw hekwerk word compleet bezorgd, door heel Nederland en België. Aflevering en Montage van uw hekwerk is ook mogelijk.

Hekwereld garandeert dat uw bestelling compleet en onbeschadigd wordt bezorgd. Wij verpakken, beschermen en vervoeren uw producten met de hoogste zorg.

Levering compleet en onbeschadigd

Hekwereld garandeert dat uw bestelling compleet en onbeschadigd wordt bezorgd. 

Wij verpakken, beschermen en vervoeren uw producten met de hoogste zorg.

Uw hekwerk of poort afhalen

Liever uw bestelde materialen zelf op halen? Dat is mogelijk. Belangrijk is dat u contact opneemt om een afspraak te maken. 

Het afhalen van uw bestelling vindt in de meeste gevallen plaats bij onze hoofdvesting te Goor. In overleg is het mogelijk hiervoor een andere mogelijkheid te bespreken.

Houdt voor het vervoeren rekening met de exacte afmetingen van uw oplegger of aanhanger. Wij kunnen u de exacte afmetingen van het pakket doorgeven en komt u niet voor verassingen te staan. 

Zo bent u 100% zeker dat alles past. 

Het is ook van belang dat u voldoende bindmateriaal meeneemt, zoals spanbanden. 

Vrijblijvende gratis offerte

Geef uw wensen , model en woonplaats door, en wij sturen u een offerte op maat.